Inxhinier/e Ndërtimi

TOLA-B&N SH.P.K.
18 ditë të mbetura

KONKURS

Kompania TOLA-B&N SH.P.K. me seli në Prizren, hap konkurs në pozitën e kërkuar: Inxhinier/e Ndërtimi.

Dokumentet dhe pritshmëria:

  • Diplomën e studimeve (Bachelor)
  • Përvojë pune në fushën e kërkuar (së paku 1 vit)

 

Përshkrimi i punës:

  • Shkathësi në leximin dhe definimin e projekteve
  • Shkathtësi në komunikim me klientë
  • Të jetë i motivuar për punë në grup
  • Shkathtësi në përdorimin e programeve 2D, 3D si: AutoCAD, ArchiCAD, SolidWorks, etj.
  • Patent Shofer (Kategoria B)

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel