IT- Helpdesk Support

TechVision
62 ditë të mbetura

N.SH ‘’TECH VISION’’ shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës:

Pozita: IT-Helpdesk Support

Kompania: N.SH TECH VISION    

Lokacioni i punës: Prishtinë

IT (1 vend pune)

Departamenti i Teknologjisë Informative

 

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Njohuri të mira në IT; 
 • E preferueshme eksperienca e mëparshme në fushën e IT-së;
 • Aftësi të mira organizative; 
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Të njoh produktet konkurente në treg dhe avantazhet dhe disavatazhet e tyre; 
 • Krahason, specikat teknike, çmimet me produktet tona;
 • Bashkëpunon me furnitorë me përzgjedhjen e produkteve në funksion të zgjedhjes së ofruar nga klientët;
 • Të ketë njohuri mbi nivelin e çmimeve të tregut vendor dhe atë ndërkombëtarë në fushën e IT-së;   
 • Siguron ndihmë teknike dhe mbështetje për pyetjet hyrëse dhe çështjet që lidhen me sistemet kompjuterike, softuerin dhe harduerin;
 • Përgjigjet në pyetjet direkte ose përmes telefonit;
 • Trajnon përdoruesit e kompjuterit;
 • Mban performancën e përditshme të sistemeve kompjuterike;
 • Instalon, modifikon dhe riparon harduerin dhe softuerin kompjuterik; dhe
 • E preferueshme të ketë aftësi të mira komunikimi verbal dhe me shkrim në gjuhën angleze.

 

Aplikimi mund të bëhet vetëm përmes email-it; info@techvision-ks.com

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen për procedura të mëtutjeshme.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel