IT Praktikant

Baruti AG
E skaduar

Kërkojmë Praktikant në departamentin e IT-së

Ndërmarrja baruti GmbH është kompani e cila merret më ofrimin e shërbimeve në tregun gjermano-folës. Si një kompani e suksesshme ka zënë vend në listën e ndërmarrjeve të suksesshme në Republikën e Kosovës gjë që dëshmon edhe Certifikimi në bazë të standardit ndërkombëtar ISO 9001:2015 dhe ISO:27001:2013.

Pozita: Praktikant
Lloji i pozitës: orar të plotë
Kohëzgjatja e kontratës: 6 muaj
Kompensimi: më pagesë
Lokacioni: Prishtinë


Kriteret:

 • Student i shkencave kompjuterike ose fakultete të ngjashëm
 • Njohuri të mira në instalim & menaxhim të sistemeve operative
 • Njohuri në rrjete kompjuterike
 • Njohuri bazike në virtualizim
 • Njohja e gjuhës angleze
 • aftësi të mira komunikimi

 

Përparësi:

 • Kandidatet të cilët kanë ndjekur apo janë të certifikuar në CCNA ose Microsoft certifikime
 • Njohuri në VoIP teknologji
 • Njohja e gjuhës gjermane

 

Cilësi personale:

 • Integritet personal
 • Të jetë i/e respektueshëm dhe i/e sjellshëm
 • Integritet të lartë dhe aftësi të punoj nën presion
 • Të ketë kulturë dhe qasje të mirë ndaj personave me të cilët punon


Detyrat:

 • Ekzekutimin e kërkesave në sistemin operativ Windows
 • Ekzekutimin e kërkesave me pjesët e hardware-it të kompjuterit
 • Instalimin dhe mirëmbajtjen e software-it
 • Ekzekutimin e kërkesave në rrjetin kompjuterik
 • Të jetë në gjendje të reagoj shpejt në një ambient shumë dinamik
 • Mirëmbajtje dhe ndihëm për pajisjet teknologjike (Kompjuter, Printer, Scaner, Rrjeta)
 • Mbajtja e raporteve

 

Ju ofrojmë:

 • Praktikë me pagës
 • Mundёsi pёr zhvillim personal dhe tё karrierёs pёr individёt me ambicie, profesionalizёm dhe pёrkushtim pёr standarde tё larta tё performancёs
 • Ambient miqësor dhe modern për punë
 • Shumë benefite shtesë
 • Ekip miqësor dhe profesional

 

Të interesuarit të dërgojnë një CV dhe një letër motivuese në këtë E-Mail-Adresë : job@baruti.ch       

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë


Shpallja është e hapur deri më datën 30.06.2020

Shpallja ka skaduar