IT Software Zhvillues dhe Programera te gjuheve kompjuterike

2bservis
14 ditë të mbetura

 Për punësim në POLONI kerkojmë  IT programera ,zhvillues te aplikacioneve  nga gjuhet e ndryshme programore.

Na kontaktoni me email duke derguar CV tuaj ne : dardan.ilazi@2bservis.com

ose kontakt : 049/333614 (vib/watsapp)

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel