IT Specialist

StartUp
E skaduar

Unë quhem Syart Kastrati i lindur në Zvicërr dhe jetojë në Cyrih
Kam punuar me C#, vb.Net, HTML, po ashtu kam punuar Financa me Privat equity.
Ne jemi duke e hapur një kompani në bashkëpunim me dy Partnerë Zvicëran, ku njëri është profesor i fushës së IT-së dhe tjetri është një ndërmarrës si drejtues dhe krijues i disa kompanive.

Këtu keni mundësinë të jeni pjesë e një kompanie që themelohet nga sipërmarrës të suksesshëm që nga fillimi, kjo ju jep mundësinë që të kontribuoni në zhvillimin e kësaj kompanie.

Në mënyrë që kjo kompani të rritet me sukses, ne po kërkojmë:
Zhvillues të përkushtuar të cilët janë inovatorë, të uritur për njohuri, entuziastë, iniciues dhe të pavarur.
Jam i bindur që kemi shumë talentë të pazbuluar, do të doja t'i inspirojë dhe t'i inkurajojë të gjithë ata që dëshirojnë të ndërtojnë një trashëgimi që lënë pas vetës.

Ne nuk po kërkojmë askënd që nuk dëshiron të bëjë më shumë sesa orët e tyre fikse të punës, nuk kërkojmë punëtorë që dëshirojnë një pagë që mund të jetë e denjë, por pa mundësi të mëdha për avancim.
Ne po kërkojmë personalitete që do të dëshironin të ngriten dhe të cilët gjithashtu, do të rriten së bashku me këtë kompani.

Çfarë profesionesh jemi duke kërkuar konkretishtë:

- German Knowledge is preferred (preferohet gjuha Gjermane)

- Wolfram (preferohet)

- Team Leader në fushën e IT,

- Digital Comunications Manager

- Project Manager & Business Analyst

- Web Developers

- Front End Developer

- Full Stack Developer

- UX/UI Designer

- Call Agent, only with German Know-How (konretisht që ka përvojë në fushën e IT-së, Psh.     Kontraktimin për zhvillimin e Web faqeve ose aplikacioneve etj.)

- SEO

- IT System Admin(profesionist i rrjetave, hosts etj...)

- (Write Content) , Script Writer

- Tester, si dhe tjera profesione të cilat i përkasin fushës të IT-së.

 Nëse keni interesë ju lutem dërgojeni një CV në E-Mail

E-Mail: kastrati.syart@gmail.com / Tel-Viber: +41 76 509 80 75

  

Shpallja ka skaduar
adform-pixel