Junior Ad & Social Media Manager

Telegrafi
E skaduar

Telegrafi hap konkurs për Junior Ad & Social Media Manager       

Përtej botës së informimit të shqiptarëve anë e kënd botës dhe përçimit të lajmit në mënyrë të saktë e të shpejtë, Telegrafi është super-brendi shqiptar që në themelet e veta shquhet nga inovacioni dhe etja për t’u bërë pjesë e trendeve më bashkëkohore.

Si rrjedhojë, rëndësi të veçantë i kushtojmë suksesit të klientëve tanë të cilëve ua ofrojmë platformat më të fundit globale për promovimin e shërbimeve apo produkteve, si dhe për rritjen e shitjeve dhe fuqizimin e brendit.

Pas rritjes së kërkesës së bizneseve për t’u bërë lider në fushën digjitale përmes Telegrafit, departamenti jonë i Studios hap konkurs për dy (2) pozita të reja – Junior Ad & Social Media Manager.

Jemi në kërkim të personave me njohuri fillestare, por me vullnet për të mësuar dhe rritur së bashku me ekipin e Telegrafi.

Lokacioni: Prishtinë
Pozita: Junior Ad & Social Media Manager (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Planifikon dhe ekzekuton kampanja të marketingut digjital
 • Analizon efikasitetin e kampanjave
 • Ekzekuton strategji marketingu në linjë me objektivat e kompanisë
 • Krijon dhe modifikon përmbajtje të ndryshme për qëllime të publikimit të rrjete sociale
 • Menaxhimin e të gjitha platformave të rrjeteve sociale të Telegrafi Studio
 • Të jetë në hap me trendet dhe praktikat e reja të rrjeteve sociale
 • Detyra tjera që janë në funksion të përmbushjes së detyrave nga ana e tij apo i kërkohen nga Menaxhmenti


Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Të jetë njohës i mirë i gjuhës angleze
 • Njohuri bazike në fushën e marketingut digjital
 • Të jetë i gatshëm të punojë në mjedis ekipor
 • Kreativitet të lartë në identifikimin e audiencave të targetuara dhe krijimin e kampanjave digjitale që i angazhojnë, informojnë dhe motivojnë ato
 • Njohuri solide në platforma për matje të statistikave sikur Google Analytics
 • Njohuri solide në Google Ads, Facebook Ads Manager, apo AD Platforma tjera.


Benefitet: 

 • Hapësirë moderne e punës e karakterizuar me teknologji të lartë
 • Hapësirë për komunitetin me pije falas, lojëra e shumëçka tjetër
 • Anëtarësim falas në palestër
 • Mundësi për zhvillimin dhe ndërtimin e karrierës
 • Voucher falas për analiza dhe diagnostikime shëndetësore
 • Zbritje speciale në librarinë Dukagjini
 • Mbulim të shpenzimeve telefonike (minuta, SMS e internet), etj.
 • Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë


Të interesuarit duhet të dërgojnë CV dhe Letër Motivuese përmes e-mailit: marketing@telegrafi.com duke e shkruar në “Subject” pozitën në të cilën po aplikojnë.

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shpallja ka skaduar