Kalkulant/e

AZTECH
E skaduar

Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 18 (tetëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë, dhe Vushtrri.

 Aktualisht Aztech Shpk për Zyrën Qendrore kërkon të rekrutojë me orar të plotë;

 •  Kalkluant/e (1 pozitë) 

 

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Kryen regjistrimin faturave të shitjes, blerjes dhe kthimeve të mallit në sistem dhe barazon faturat financiarisht, 
 • Bënë regjistrimin e furnitorëve dhe artikujve të rinjë, 
 • Kalkulon çmimet e mallrave dhe mbanë përgjegjësi për kalkulim të saktë të faturave, • Kontrollon dhe regjistron faturat interne të lëvizjeve të mallit, 
 • Monitoron çmimet e blerjes dhe raporton për ndryshimet, 
 • Mirëmban dhe arkivon faturat e shitjeve, blerjeve, shpenzimeve etj. 
 • Kontrollon dhe raporton ne baza mujore për Librat Shitje/Blerje, 
 • Kontrollon dhe raporton në baza të rregullta periodike sipas kërkesave të mbikëqyrësit dhe organizimit të proceseve të punës, 
 • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi. 

 

Kualifikimet: 

 • Duhet të ketë të përfunduar fakultetin Ekonomik, 
 • Së paku 2 (dy) vite përvojë pune relevante, 
 • Preferohet të ketë njohuri të programit Bilanc Online, 
 • Të jetë analitik/e, metodik/e dhe i/e organizuar, 
 • Fleksibil/e dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve, 
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, 
 • Të ketë aftësi të mira të punës në kompjuter, 
 • I/e gatshëm/e për punë ekipore dhe i/e gatshëm/e për t’iu përgjigjur pozitivisht ndryshimeve eventuale. 

 

Ne ofrojmë: 

 • Orar fleksibil të punës, 
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar, 
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional, dhe 
 • Pagë konkurruese. 

 

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/puna/ Afati për aplikim deri me datë: 21.09.2020 

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel