Kamarier & Ndihmës Kuzhinjer

Mucho L.L.C
12 ditë të mbetura

Funksioni: Personat që ne po e kërkojmë do të kenë funksion që të sigurojnë që shërbimi, kualiteti i ushqimit dhe ambienti janë gjithmonë në nivel me standardet e larta të kompanisë.

Përgjegjësitë e punës:

  • Të sigurohet që shërbimi, kualiteti i ushqimit dhe ambienti janë gjithmonë në nivel me standardet e larta të kompanisë;
  • Të sjellë fryme pasionante, proaktive dhe pozitive në ekip;
  • Të ndihet dhe të performoj si anëtarë i familjes Mucho.

 

Njohuritë dhe aftësitë e kërkuara:

  • Shkathtësi dhe shpejtësi;
  • Kurioz/e dhe dëshirë për të mësuar;
  • Pasionant për kuzhinën dhe punën në ekip;
  • Të ketë aftësi të mira në shitje dhe komunikim me klientë;
  • Bashkëpunues/e dhe dëgjues/e i/e mirë;
  • Shumë pozitivitet dhe proaktivitet;
  • Përvoja në gastronomi apo relevante është përparësi.

 

Si të aplikoj?

Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin dhe besonin në kulturën e kompanisë janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën info@eatmucho.com duke përfshirë:

CV-në e përditësuar ose na kontaktoni ne numrin e telefonit: 048733733

Data e fundit për aplikim është 04.06.2022. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel