Kamarier/e

MCM BEACH
E skaduar

MCM Beach ofron pune per kamarier/e.  


Eksperienca e mëhershme në një pozitë të ngjajshëm. 

Aftësi për të punuar në ekip, Preferohet njohja e gjuhës angleze dhe serbe.  


Të interesuarit të dërgojnë CV-në në  

hr@mcmcamping.me  ose ne numart e telefonit 
0038267 277 677 
00383 44313414 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel