Kamarier/e

Me hapjen e madhe në Brezovicë, Gegë Restaurant & ProperPizza kërkon 8 kamarier/e (Kamarier dhe ndihmës kamarier)

Eja bashkohu me ne në ketë udhtim të jashtëzakonshem

  • Paga atraktive , 
  • Orar fleksibel 
  • Mundesi e madhe avansimi.

 

Gegë restaurant & ProperPizza

Kontakto në numrin +383 44 22 55 55 ose dërgo CV: properpizzabrezovice@gmail.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel