Kameraman

Telegrafi
E skaduar

Telegrafi kërkon Kameraman (1 pozitë)

Në kuadër të misionit për zgjerim të kompanisë dhe sjelljes së risive në tregun medial kosovar, Telegrafi hap konkurs për 1 kameramanë të cilët do të angazhohen për t’i përmbushur nevojat e kompanisë në realizimin e videove të ndryshme.

Lokacioni: Prishtinë

Pozita: Kameramanë (1)

Detyrat dhe aftësitë e kërkuara:

 • Propozon dhe implementon ide kreative për xhirim
 • Njohuri dhe shkathtësi për punë me pajisje për xhirim dhe audio
 • Përvojë pune
 • Të jetë kreativ/e dhe të ketë vetiniciativë
 • Aftësi për të qenë fleksibil në kryerjen e detyrave të ndryshme
 • Zgjidhë probleme teknike dhe praktike
 • Njohuri të mjaftueshme në përdorim të Dronit
 • Ide kreative për krijimin e videove të platformave të ndryshme të rrjeteve sociale
   

Benefitet:

 • Hapësirë moderne e punës e karakterizuar me teknologji të lartë
 • Hapësirë për komunitetin me pije falas, lojëra e shumëçka tjetër
 • Anëtarësim falas në palestër
 • Mundësi për zhvillimin dhe ndërtimin e karrierës
 • Voucher falas për analiza dhe diagnostikime shëndetësore
 • Zbritje speciale në librarinë Dukagjini
 • Mbulim të shpenzimeve telefonike (minuta, SMS e internet), etj.
   

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në në email: pranvera.rrustemi@telegrafi.com 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë!

Shpallja ka skaduar