Kashiere

EUROGOMA SHPK
E skaduar

EUROGOMA shpall konkurs për 4 Kashiere ne qytetin e Prishtines

Per poziten e Kashieres

 

Detyrat:

 

-Kryerja e pagesave me kesh, POS;

-Realizimi I faturave;

-Mirembajtja e arkes;

-Raportimi tek departamenti I financave

 

Kualifikimi :

-Te kete te kryer se paku shkollen e mesme;

-Te kete aftesi komunikuese dhe organizative;

-Te jete e gatshme te punoj nen presion

 

Eksperienca

Preferohet te kete pervoje ne fushen e pagesave me kesh/kartele.

 

Aplikimi behet duke derguar CV ne e-mail adresen tone : administrata@eurogoma.net

Ne subjekt te ceket pozita dhe qyteti per te cilin aplikoni

 

 

 

Shpallja ka skaduar