Kashiere

EUROGOMA SHPK
E skaduar

EUROGOMA shpall konkurs për 1 Kashiere ne qytetin e Prizrenit  

Per poziten e Kashieres

Detyrat:

 • Kryerja e pagesave me kesh, POS;
 • Realizimi I faturave;
 • Mirembajtja e arkes;
 • Raportimi tek departamenti I financave
   

Kualifikimi :

 • Te kete te kryer se paku shkollen e mesme;
 • Te kete aftesi komunikuese dhe organizative;
 • Te jete e gatshme te punoj nen presion
   

Eksperience

Preferohet te kete pervoje ne fushen e pagesave me kesh/kartele.
 

Te interesuarit mund te aplikojne duke derguar CV permes e-mailit ne : administrata@eurogoma.net

Ne subjekt te ceket pozita e punes per te cilen aplikoni.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel