Kashiere

EUROGOMA SHPK
E skaduar

EUROGOMA shpall konkurs për 1 Kashiere ne qytetin e Mitrovices

Per poziten e Kashieres

Detyrat:

  • Kryerja e pagesave me kesh, POS;
  • Realizimi I faturave;
  • Mirembajtja e arkes;
  • Raportimi tek departamenti I financave

 

Kualifikimi:

  • Te kete te kryer se paku shkollen e mesme;
  • Te kete aftesi komunikuese dhe organizative;
  • Te jete e gatshme te punoj nen presion

 

Eksperience

Preferohet te kete pervoje ne fushen e pagesave me kesh/kartele.

Te interesuarit mund te aplikojne duke derguar CV permes e-mailit ne : administrata@eurogoma.net

Ne subjekt te ceket pozita e punes per te cilen aplikoni.

Shpallja ka skaduar