Kërkojmë punëtor

PRIMUS engineering
2 ditë të mbetura

Kompania "PRIMUS engineering" me seli ne Obiliq e cila merret me Klimatizim - Ventilim.

Kërkon punëtor në teren për pozitën:
- Instalues i klimave
- Serviser i klimave

Kualifikimet për keto pozita:

-Të ketë përvojë të ngjashme të punës
-Të jetë i gatshëm të punojë në grup dhe individualisht
-Të posedojë patent shofer kategorI B (opcionale)

Vërejtje:
- Orari i punës e Hënë - Shtune prej orës 8:30- 17:30
- Kontrat pune afatëgjate.

Te interesuarit mund te na kontaktojn nga ora 9:00 deri 17:00.
Tel: 044 / 74 25 52
044 / 27 86 86
E-mail: info@primus-ks.com
Web: www.primus-ks.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel