Këshilltar/e e shitjes me pakicë

LUTIAN HOME
E skaduar

Lutian Home

Konkurs per punë
 

Lutian Home është kompani e njohur kosovare që mirret me dizajnimin, importin dhe shitjen, e produkteve hidrosanitare si dhe pllakave. Kompania operon në Prishtinë por shërben klientë nga e gjithë Kosova dhe më gjerë.

Lutian Home kërkon të punësoj:

  • Këshilltar/e dizajnit dhe shitjes:

    -Të njoh programet e dizajnimit dhe renderimit
    -Të ketë aftësi të mira komunikimi
    -Të ketë përvojë në shitje me pakicë 
    -Të ketë aftësi të mira organizative

Orari:

 10:00 - 18:00

Ditët e punës:

E Hënë - E Shtunë

Adresa e vendit të punës:
Lutian Home, Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, pranë rrethit të Lagjes Marigona afër KFC-së 100 m në drejtim të Ferizajit

Për aplikim dërgo CV në info@lutianhome.com

Shpallja ka skaduar