Këshilltar/e të shitjes (rajoni i Prishtinës)

Frigo Deluxe
9 ditë të mbetura

Si rezultat i rritjes se biznesit "FRIGO DELUXE" shpall konkurs për vende të lira të punës:

 

  • Dy (2) Këshilltar/e të shitjes (rajoni i Prishtinës)

 

Kërkesat për këtë pozitë janë 

• Kandidati duhet së paku ta ketë shkollimin e mesëm të përfunduar, Diploma e universitetit e pëlqyer,
• Të ketë përvojë pune në shitje, e preferuar ne sektorin e Pajisjeve Elektro-Shtepiake.
• Të ketë aftësi të mira të prezantimit, negocimit dhe të komunikimit ndërpersonal,

• Të jetë i/e orientuar drejt shërbimit ndaj konsumatorit dhe arritjes së rezultateve,
• Të ketë njohuri të mira të punës me kompjuter, programet Microsoft Word dhe Excel.

• Të ketë patent shofer.   

Pagë shume konkuruese + Bonusi

Aplikimi duhet të bëhet vetëm në mënyrë elektronike, konkursi mbetet i hapur deri më datën 25.10.2021.

 

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë në mënyrë elektronike CV- në me një FOTO në Info@frigodeluxe.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel