Punëtor për Knauf Regips

Brace Law
E skaduar

Kerkojme punetor Urgjent ne Toronto (Kanada) 

  • Regips-Knauf (Drywall)

 

10 vende te Lira pune te ket Pervoj pune 

Benefitet :

Kontrat pune 3 Vjecare

Viz pune 3 vjecare per punetorin

Viza e hapur per partneren (bashkeshorten) dhe viza Studentore per femijet  

Te interesuarit te kontaktojn ne :

WhatsApp

+19056016667 

Shpallja ka skaduar