Komercialist

Burak Truck & Bus Parts
4 ditë të mbetura

Burak shpall konkurs pune:

 

Komercialist në Prizren

 

Preferohet të ketë së paku 2 vite eksperiencë pune si komercialist!


Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në dhe Letrën motivuese në e-mail adresën info@burak-ks.com.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel