Montues i mobiljeve dhe Ndihmës montues i mobiljeve

Lesna Max
E skaduar

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinëme lokacion në Rr.Elez Berisha Nr.4, Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë,  , shpallë konkurs për pozitat:

  • Pozita 1.             - Montues i mobiljeve
  • Pozita 2.               - Ndihmës montues i mobiljeve

Detyrat:

       - E bënë bartjen dhe montimin/dorëzimin e mallit te blerësit, dhe eksponat,

- I asiston montuesit gjat montimit si dhe e ndihmon atë, (vlenë vetëm për poziten e ndihmës – montues)

- E bënë ngarkimin, shkarkimin dhe sistemimin e mallit që arinë në depo, si dhe rregullimin dhe vendosjen e mallit në depo, 

-Kujdeset për automjetet transportuese sipas nevojes për mirëmbajtje, 

  Kushtet:

-  Përvoja e punës në montimin e mobiljeve apo në punë të ngjajshme,

-  Posedimi i patent shoferit, 

  - Mosha e maksimale deri në 45 vjet dhe të jenë të gatshëm të punojnë në grup.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet munden me i tërhjek në administratën e Qendrës Tregtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me: CV-të e tyre, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të mirret edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com dhe pastaj i plotësuar të kthehet në mail adresën e njejtë. 

Për informata shtesë mund të informoheni  në nr. e tel: 044 779 977 dhe 044 992 299

Data e fundit për aplikim është data 26.06.2022  ora 18:00.

 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel