Montues

Lesna Max
E skaduar

Kompania eMobiljeve “Lesna MAX” Prishtinëme lokacion në Magjistralën Prishtinë-Fushë Kosovë,Rr.Elez Berisha Nr.4, shpallë konkurs për pozitat:

  •  Montues, për montimin e mobiljeve,
  •  Montues dhe Ndihmës-Montues për montimin e mobiljeve


Detyrat:

       - E bënë bartjen dhe montimin/dorëzimin e mallit te blerësit, në pikën shitëse dhe nëeksponat sipas orarit të   caktuar nga Udhëheqesi i logjistikës,

-I asiston montuesit gjat montimit si dhe e ndihmon atë, 

- E bënë ngarkimin, shkarkimin  dhe sistemimin e mallit që arinë në depo nga furnitoret, rregullimin dhe vendosjen e mallit në depo, etj 

-Kujdeset për automjetet transportuese sipas nevojes për mirëmbajtje. 

Kushtet:

-Përvoja e punës në lëminë e mobiljerisë apo në punë të ngjajshme,

-Posedimi i patent shoferit, 

-Kualifikimi i mesëm ose shkollë profesionale, 

- Mosha e preferuar 25-40 vjet, të jenë të gatshem të punojnë në grup.

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, aplikacionet mundë t’i tërhjekin në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të e tyre, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të mirret edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com. dhe pastaj i plotësuar të kthehet në mail adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni  në nr. e tel: 038/606- 181, 044/779-977,  044/992-299 

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është   15.01.2021  ora 16:00.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel