Drejtues mjeti (Shofer)

SHEGA TRANS KOSOVA SH.P.K.
1 ditë të mbetura

SHEGA TRANS KOSOVA SH.P.K.

Kërkon të punësojë: Drejtues Mjeti (shofer) për transport kombëtar dhe ndërkombëtar mallrash me mjete mushama dhe kontejner.

Kriteret janë:

- Të jenë të pajisur me leje të drejtimit të tipit CE dhe CAP përkatës.

- Të kenë eksepriencë pune në transport mallrash me mjete trailer mushama dhe kontejner.

Të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin e

Tel: +383 45 265 958

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel