Konsulent i kujdesit ndaj Konsumatorit në Gjuhë Gjermane/Inbound

Bambus Group
E skaduar

Bambus Group është një kompani e pavarur për hulumtimin e tregut dhe shërbimit ndaj konsumatorit, e themeluar në vitin 2014 në Prishtinë. Ne jemi të vendosur në 8 qytete të Kosovës, përkatësisht në Prishtinë, Gjakova, Mitrovicë, Ferizaj, Vushtrria, Lipjan, Drenas dhe Pejë. Shërbimet tona janë të çertifikuara ndërkombëtare dhe dorëzohen në tregun evropian dhe global. Ne do të donim të iu mirëpresim si:

KONSULENT I KUJDESIT NDAJ KONSUMATORIT NË GJUHË GJERMANE / INBOUND

Qendrat: FERIZAJ, PEJË

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Të përgjigjeni në pyetjet, kërkesat dhe ankesat e konsumatorëve duke iu ofruar zgjidhje korrekte;
  • Të ofroni informata aktuale mbi produktet dhe shërbimet e Klientit tonë,
  • Sjellje dhe komunikim profesional në komunikim me telefon dhe në të shkruar me e-mail;
  • Të mirëmbani relacione me konsumatorët dhe prezantoni kompaninë në mënyrë profesionale.

 

PROFILI I PREFERUESHËM

  • E preferueshme diplomë e shkollës mesme;
  • Nivel të shkëlqyeshme të gjuhës gjermane (në të shkruar dhe të folur);
  • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;
  • Fleksibil për të punuar në orare me ndërrime;
  • Gatishmëri për marrje të vendimeve të shpejta;
  • Aftësi adaptimi me dinamikën e punës.

 

SHËNIM: Kandidatët e interesuar janë të ftuar të aplikojnë duke dërguar CV në jobs@bambusgroup.com

Konkursi mbetet i hapur deri më: 15.06.2020

Shpallja ka skaduar
adform-pixel