Koordinator i Transportit

Dardania Logistics sh.p.k.

Kompania Lidere ne sherbime te transportit dhe logjistikes, me me shume se 15 vite eksperience fton te gjithe entuziastet e rinje per pozita te lira pune. 

Pozita : Koordinator i Transportit (pune ne zyre)

Ne po kerkojme entuziast te rinje nga fusha e ekonomise, marketingut, ingjinjerise transporteve, administrim biznesi ose studimeve relevante per pozicionet e lartecekura per zyrat tona ne Prishtinë

Nga ju kerkohet qe te promovoni sherbimet tek konsumatoret, asistoni, monitoroni nevojat e tyre duke promovuar sherbimet me kualitetin me te larte. 

Detyrat dhe pergjegjsite :

 • Kontakti dhe realizimi i mardhenjeve te shendosha me konsumatoret
 • Dergimi i ofertave tek klientet.
 • Vendosni dhe percjellni rezervimet ne baza ditore.
 • Raportimi ditore/javore tek menaxheri i zyres.
 • Te mbaje takime me klientet potencial.
 • Te promovoj sherbimet dhe te monitoroj konkurrencen.
 • Ti arrije apo tejkaloj planet e shitjes.
 • Kontakti dhe realizimi i mardhenjeve me furnitoret e sherbimeve
 • Koordinimi i sherbimeve te transportit mes klientit dhe furnitorit.
 • Pergatitja e Planit javor per ngarkesa
 • Optimizimi i Sherbimeve ne kohe
 • Dergimi i Urdherave per Ngarkim tek furnitoret e sherbimeve
 • Te arrije apo te tejkaloj nevojat e stafit shites
 • Te asistoje stafin e shitjes dhe te koordinoj ngarkesat ne kohe.

 

Kandidati Ideal do te ishte me minimum nje pervoje 1 vjeqare ne fushe relevante dhe te kete:

 • Aftesi te shkelqyera ne punet me kompjuter dhe e-mail.
 • Aftesi te shkelqyera ne shkrim dhe komunikim ne gjuhen angleze.( e pelqyer edhe gjuha Serbe )
 • Te jete i afte te pershtatet me kulturen e kompanise.
 • I/e gatshem te mesoj gjera te reja dhe te permirsohet vazhdimisht.

 

Ju lutem qe CV t'a dergoni ne emajl : info@dardaniashped.com , dardaniashped@gmail.com , Tel : 049187600

Shpallja ka skaduar