Koordinator Terreni për Prizren

Posta e shpejtë "GEP" Sh.p.k  për plotësimin e nevojave të stafit, shpall:

 

                                                                                  KONKURS

 

KOORDINATOR TERENI PËR RAJONIN E PRIZRENIT  (1)

 

Krtieret e punësimit:

-Përvoje pune (Përparësi);

-Aftësi të mira menaxhuese dhe komunikuese;

-Të ketë njohuri kompjuterike  (Word, Excel)

-Patent shofer  (kategoria B)

 

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë në mënyrë elektronike duke dërguar CV në këtë e-mail: pune.gep@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri me datën 15.08.2020

Shpallja ka skaduar
adform-pixel