Kopshtar

itbm group
E skaduar

LOKACIONI: Prishtine 

Detyrat: 
Mirëmban hapësirat e gjelbërta; 
Mirëmban hapësirat tjera të jashtme të objektit; 
Pastron dhe heq mbeturinat në hapësirën e jashtme të objektit; 
Si dhe punë të ngjashme që kanë të bëjnë me procesin e punës. 

Kualifikimet: 
Të këtë të kryer shkollën e mesme; 
Të posedojë patentë shofer të kategorisë B; 
Preferohet të ketë përvojë pune 

Nese i plotesoni kriteret, ateher aplikoni online ne kete email recruitment@itbmgroup.com dhe ne subjekt te ceket pozita per te cilen aplikoni. 

Per informata shtese na kontaktoni ne +38649368700 nga ora 8.00-16.00 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel