Kordinator

Express Store
E skaduar

KONKURS PUNE 

 

Pozita:Kordinator

Vendi: Mitrovicë 

Lloji:     Orar i plotë
 

Detyrat dhe përgjegjësitë :

- Mbikëqyr dhe siguron punën ne market

-  Mbikëqyr dhe mirëmban kamerat e sigurisë  

- E monitoron punen e arkave 

- Parandalon keqperdorimet 

- Kujdeset, miremban dhe evidenton asetet e Kompanisë

      -Si dhe detyrat tjera sipas përshkrimit të vendit të punës 

 

Kërkesat për poziten:

  • Diplomë Shkollësse mesme
  • Të jete i licensuar MBP për sigurim themelor profesional
  • Të ketë njohuri të punës në kompjuter
  • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive pë punë
  • Patent shofer

 

Ju përfitoni:

  • Saktësi në pagë
  • Sigurim Shëndetësorë
  • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
  • Rekreacion

 

Express Store - "2 Hapa Larg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve teshitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor  të  zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

 

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com

Konkursi mbetet i hapur nga data:14.11.2022 deri me 25.11.2022.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel