Kryepunëtor/e i pikës shitëse

“IP-KOS” sh.p.k. me numër unik identifikues: 810834673 me adresë në: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence), Graqanicë 10000, Republika e Kosovës, me datë: 11/04/2024 shpall:

 

K O N K U R S

 • Kryepunëtor/e i Pikës Shitëse
 • Lokacioni: Prizren, Gurakoc, Kline, Gjakove, Peje, Deçan, Suharekë
 •  (Inkurajohen aplikimi i gjinisë femrore)

 

Përshkrimi i pozitës për Kryepunëtor

 •  Përgjegjës/e për planifikimin, organizimin, drejtimin dhe kontrollin e pikës shitëse
 • (karburante dhe market) dhe shërbimet që ofrohen në pikën shitëse;
 • Menaxhim i stafit të pikës;
 • Ngritjen e shitjeve;
 • Ngritjen e nivelit të shërbimit;
 • Promovimin e biznesit dhe produktet e IP-KOS sh.p.k.

 

Mënyra e Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë:

 

Duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm

 •  Apo duke dërguar të dhënat personale (Emri mbiemri, nr kontaktues, datlindja, lokacioni) në pikën
 • më të afërt të IP Petrol:
 •  Në Facebook “IP Petrol” :
 •  Në viber përmes numrit +383 49 933 310:

 

 Për Kryepunetor:

https://forms.gle/V3kCxswiDTdY1Qsz7

Konkursi është i hapur  deri më dt. 11-05-2024

Apliko tani Shpallja ka skaduar