Kuzhinier

ONIMA MEDIA SH.P.K
26 ditë të mbetura

Onima Media Sh.P.K

Shpall konkurs për Kuzhinier.

Orari i punës: Orar i plotë; 40 orë në javë si dhe të jetë i gatshëm për të punuar orë shtesë bazuar në kërkesat e klientelës dhe pronarit.

Përvoja dhe kualifikimi: Të ketë së paku 2 vite përvojë pune në fushën e shërbimit dhe hotelerisë. Te ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer
  • Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
  • Aftësi të mira komunikimi me klientë

 

Nr kontaktues: 044809020

e-mail: office@onima.co

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel