Kuzhinier/e

American School of Kosova po kërkon Kuzhinier/e me orar të plotë për vitin 2021/2022.

Kuzhinieri ka rolin e organizimit të kuzhinës, duke përfshirë këtu porositë për furnizime dhe mirëmbajtjen e kuzhinës. Kuzhinieri siguron pastërti dhe sigurohet që ushqimi i përgaditur sipas menusë të realizohet në kohën e duhur sipas planit të parashikuar.

Kandidatët potencial duhet të kenë përvojë pune në përgatitjen e ushqimit.

Të interesuarit për këtë pozitë mund të aplikojnë në hr@askosova.org duke dërguar CV e tyre deri më datën: 10.01.2022

Shpallja ka skaduar
adform-pixel