Kuzhiniere/Mirëmbajtëse

ProHomeDesign
2 ditë të mbetura

ProHomeDesign është fabrikë e përpunimit të drurit, seteve të kopshtit dhe aksesorëve të ndryshëm për shtëpi. 

Ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

Kuzhiniere/Mirëmbajtëse

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 

 • Përgatitja e ushqimit për 50 + punëtor;
 • Organizimi i kuzhinës dhe mbajtja e pastërtisë;
 • Përgatitja e listës për furnizime;
 • Siguron që menuja ditore të jetë e përgatitur me kohë dhe sipas planit; 
 • Bashkëpunon me koleget e mirëmbajtjes për zëvendësimin e tyre në rast nevoje në dy lokacionet e kompanisë;
 • Detyra tjera të përcaktuara nga eprori;

 

Përvoja:

 • Të paktën 1 vitë eksperiencë pune në përgatitjen e ushqimeve tradicionale për 50 + punetor;
 • Nivel të lartë të pastërtisë (obligative);
 • Nivel të lartë të organizimit;
 • Bashkëpunuese me koleget e mirëmbajtjes në rast zëvendësimi;
 • Përpikmëri në punë;

 

Të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin : 045/ 268-695 

Data e fundit e aplikimit : 01.07.2022

 

                                                                       

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel