Laravel/PHP Developers

Alba-Media LLC
20 ditë të mbetura

AlbaMedia eshte ne kerkim te 2 Laravel/PHP Developers

Nese te pelqen me punu ne nje ekip te vogel, mbeshtetes dhe me projekte komplekse kryesisht nga jasht vendit athere ky eshte vendi ideal per ty.
Aftesite:

 • Njohuri te avansuara ne JavaScript, HTML5, CSS3;
 • Eksperience me OOP (Object Oriented Programming)
 • Njohuri te avansuara ne Laravel (2+ vjet pervoje pune)
 • Te kuptoje MVC design patterns
 • Njohuri bazike ne Mysql
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore

Çka ofron Alba-MediaLLC:

 • Aftesim profesional
 • Mundesi ngritje ne karriere dhe kontrat afatgjate
 • Projekte sfiduese dhe interesante nga jasht vendit
 • Page konkuruese (800-2000€, varet nga pervoja e punes)
 • Ambient profesional edhe friendly
 • Pune hibride (nga zyrja dhe shtepia)
 • Ambient pune pa presion te larte

Ju inkuarojm te gjithve te aplikoni duke derguar CV-n e juaj ne hr@albamedia-ks.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel