Limari

Auto Ngjyrosje Fatoni
31 ditë të mbetura

Njoftim

Mundësi punësimi për limari dhe ngjyrosje, në Auto Ngjyrosje Fatoni.

Njohurit  e punës:

• Riparimi i pjesëve të dëmtura  

• Montimi dhe çmontimi i pjesëve të automjeteve

• Ngjyrosja dhe formimi i sipërfaqeve të automjeteve

Kualifikimi i nevojshëm:

• Shkollë profesionale

• Përvojë pune profesionale

• Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip

• Vetë-inciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel