Make Up Artist & Hair Stylist

MA‘DONE Beauty Center po kërkon:

Punëtore me përvojë pune dy vjeçare ( për grim dhe flokë)
Praktikante me mundësi punësimi

Për detaje të tjera na kontaktoni në 045 678 999 / 043 804 999, apo na shkruani në rrjetet tona sociale Instagram dhe Facebook: @madonebeautycenter

Shpallja ka skaduar
adform-pixel