Marketing-Graphic Designer

EsteMed Group
19 ditë të mbetura

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

Të punojë sipas udhëzimeve e brand menaxherëve të kompanisë për grafika dhe postime në Social Media

Kushtet:

  • Të ketë përvojë pune të paktën 2 vjet vërtetuar me referenca;
  • Të njoh gjuhën angleze;
  • Të ketë njohuri për pune me Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, AutoCad Architecture, Pcon Planner;
  • Mosha e preferuar 23 - 30vjeç

 

Aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike estemedbeautycenter@gmail.com ku bashkangjiten CV i Kandidates edhe nje foto.

• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.

• Numrat kontaktues te Qendres tone jane +386-49-180-013

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel