Menaxher/e e Shtijes në teren

Mak SHPK
2 ditë të mbetura

Kerkojm Menagjer apo Menaxhere me pervoj me sa paku 2 vite në lemin e shitjes dhe promovimit të produkteve Kozmetike profesionale.

Paga Bazë apo ka mundesi edhe % të gjithë ata që mendojne që kan vetbesim  dhe kane aftesi të mira komunikuese dhe aftesi menaxhuese Mak Cosmetics i garanton një pagë europiane  dhe punë jetë gjatë prane kompanise.

Puna realizohet në teren duhet të ketë Patent Shoferin e Kategorise B

Ju lutem ti dergoni CV tuja ne email  

miacosmetica@hotmail.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel