Menaxher i prodhimit montim matje (arkitekt)

Kompania: DURMISHI SHPK pas arritjes së marrëveshjes së bashkëpunimit me kompaninë D Group GmbH në Gjermani, shpall konkurs për vende të reja pune:

Menagjer prodhimi montim matje (arkitekt)

Kushtet për Aplikim:

  • Të ketë shkollim të mesëm,
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës.
  • Përvoja e punës ne lemin e dyerve dhe dritareve do te ket peparsi.
  • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

 

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: quadrat@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball City GRILL) ne objektin e kompanise DURMISHI, ose na kontaktoni ne telefonin: 049156601.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel