Menaxher i Shitjes

Gërlica Company sh.p.k me seli në Babush, Ferizaj hap konkurs për këto Vende Pune:

Pozitat e hapura:

 • Menaxher i shitjes – Fabrika e Gypave të Plastikës HDPE
 • Menaxher i shitjes – Për Beton të gatshëm
 • Kandidatët duhet të kenë pregaditje profesionale dhe përvoj pune në këto fusha.

 

Detyrat e juaja (për pozitën menaxher i shitjes)

 • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes,
 • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës,
 • Këshillimi i klientëve gjat blerjes,
 • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri,
 • Prezantimi i produkteve dhe ofertave.


Detyrat e juaja (Për pozitën shitës në shitore) 

 • Mikpritja e klientit,
 • Këshillimi dhe ofertimi i klientit,
 • Shitja aktive e produkteve tona,
 • Pregaditja e porosive,

 

Dergoni CV'n tuaj në email adresën: gerlica_company@hotmail.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel