Menaxher Pike

"GEP" Sh.p.k  për plotësimin e nevojave të stafit, shpall:              

KONKURS PUNE:

  • (1)  Menaxher Pike


Lokacioni:  Mitrovicë
 

       Kriteret e punësimit:

  • Përvoja e punës;
  • Diplomë Universitare (Përparësi);
  • Aftësi të mira për menaxhim të njerëzve dhe procesit të punës;
  • Të ketë aftësi për punë ekipore;
  • Njohuri të programit  MS Office  (Word dhe Excel)
  • Patent shoferi  (Kategoria B)

 

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë në mënyrë elektronike duke dërguan CV-në në këtë e-mail:  pune.gep@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri me datën  01.08.2020

Shpallja ka skaduar
adform-pixel