Menaxher/e

Your Future Europe
1 ditë të mbetura

Nëse keni ambicie dhe enërgji për të fituar një eksperiencë të re, bashkohu me ne

Kerkojmë menaxher/e vendi për Kosovë, duke suportuar pikat tona dhe ofruar mbeshtetje maksimale per stafin.

Kriteret:

 1. Përvoj pune ne menaxhim  - 3 vite
 2. Gjuha Gjermane (e preferuar)
 3. Bachelor i fushës ose relevante

Kushtet:

 • Rrogë e kënaqshme + bonuse
 • Orar fleksibil
 • Punë pa stres dhe atraktive
 • Pjesë e kompanisë gjermane dhe me ambicie.

Detyrat:

 • Monitorimi i pikave në Kosovë
 • Përgjegjës për perfomancen mujore
 • Përzgjedhja e stafit dhe menaxhimi i tyre
 • Analizimi i tregut dhe pikave të reja potenciale

 

Dërgo CV tuaj në E-mailin tonë: office@yf-europa.de ,bëhu pjesë e një stafi miqësor.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel