Menaxher/e i/e shitjes

Për të gjithë personat komunitativ, entuziast dhe të interesuar për punë si Menaxher/e i/e shitjes.

Sport Vision është në kërkim për kandidatë potencial në këtë pozitë si dhe ofron mundësi të rritjes në karrierë.

Mund të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj me subjekt “Menaxher/e i/e shitjes” në email adresën: pune@sportvision-ks.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel