Menaxher/e i/e shitjeve

TOLA-B&N SH.P.K.
18 ditë të mbetura

KONKURS

Kompania TOLA-B&N SH.P.K. me seli në Prizren, hap konkurs në pozitën e kërkuar: Menaxher/e i/e shitjeve

Dokumentet dhe pritshmëria:

  • Diplomën e studimeve (Bachelor)
  • CV të kompletuar
  • Përvojë pune në fushën e kërkuar (së paku 1 vit)

 

Përshkrimi i punës:

  • Të ketë Lidership
  • Shkathësi në gjetjen e tregut vendor dhe internacional
  • Të jetë i motivuar për punë në grup
  • Identifikimi i problemeve të shitjes dhe planifikimi i strategjive për zgjidhjen e tyre
  • Patent Shofer (Kategoria B)

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel