Menaxher/e Marketi, Department Menaxher/e, Sektorist/e, Arkatare, Pranues Malli

Viva Fresh Store

KONKURS PUNE 
HAPJE E RE 
PRIZREN

Kualifikimet e kërkuara për poziten Menaxher/e dhe Department Menaxher/e:

 • Fakulteti Ekonomik dega Ekonomiks, Menaxhment dhe Informantikë ose Administrim të Biznesit.
 • Përvojë pune (së paku 2 vite në Retail - shitje me pakicë në pozitën e njejtë ose të ngjashme).
 • Njohuri kompjuterike (Microsoft Office, sisteme operative).
 • Të ketë shkathtësi të mira analitike.
 • Të jetë person fleksibil dhe efikas.
 • Aftësi menaxhuese dhe udhëheqëse.
 • Aftësi të mira komunikuese, organizative.


Kualifikimet e kërkuara për pozitat te tjera:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme,
 • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjashme,
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale,
 • Përkushtim dhe etikë në punë.


Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë:

 • Kontratë të punës sipas ligjeve në fuqi,
 • 5 ditë punë dhe 2 ditë pushim për të gjithë punëtorët,
 • Sigurimi shëndetësor,
 • Pagesa e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve në fuqi,
 • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme,
 • Trajnime të çertifikuara nga Qendra e trajnimeve Viva Fresh,
 • Kushte cilësore të punës,
 • Mjedis miqësorë dhe gjithëpërfshirës.

 

Aplikimi:

Për të aplikuar, dërgo CV në e-mail recruiting@vivafresh-rks.com apo plotëso aplikacionin në pikat e Viva Fresh Store në Prizren apo në butonin më poshtë:

Apliko Këtu Shpallja ka skaduar