Menaxher/e Marketi

Bas Market
E skaduar

Data: 29.04.2021

VENDE TË LIRA PUNE 

• Dy (2) vende pune – Menaxher/e Marketi
 

Kualifikimet e Nevojshme per poziten Menaxher/e Marketi

 • Diplomë e shkollës së Larte – preferohet ne Fushat e Ekonomise dhe Biznesit
 • Diplome e Shkolles te Mesme Obligative
 • Përvojë pune 5 vjeçare ne shitje
 • Pervoje Pune minimum 3 vjeçare ne Menxhim – preferohet ne Markete
 • Aftësi të mira te komunikimit,
 • Aftësi të punës në grup dhe organizim te puneve.
 • Aftesi te punoje nen presion
 • Aftesi te mira ne menaxhimin e Stafit te punes

 

Detyrat dhe Pergjegjesite poziten Menaxher/e Marketi

 • Organizon Furnizimin ditor te Marketit
 • Organizon dhe kryen Kalkulimin ditor te Furnizimeve ditore dhe Javore
 • Kryen Analiza te Marketit mbi Shitjen dhe Stokun
 • Kryen Analiza mbi performancen e Kategorive te ndryshme te Produkteve
 • Moiton Stafin e Marketit
 • Organizon dhe Miremban mbarevajtjen e puneve dhe stafit

 

Ne ofrojmë:
Kontratë pune sipas Ligjit të Punës dhe ligjeve në fuqi. 

Stabilitet në punë. 

Zhvillim Profesional

Page mujore Kompetitive

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes:

Në email adresës:  afrim_bas@live.com

Për të aplikuar duhet të dorëzoni një CV me një foto të bashkangjitur dhe dokumente përcjellëse. (Përparësi kanë kandidatët me diplomë universitare në fushën e Menaxhimit).

Certifikatë nga Gjykata Themelore me të cilën dëshmohet që ndaj aplikuesit nuk është duke u zhvilluar procedurë penale. 

Mund të aplikoni nga data:  29.04.2021  deri me 08.05.2021, kontakti +383 44 275 450

Shpallja ka skaduar
adform-pixel