Menaxher/e per Shitje

MOBILERIA MAISON
16 ditë të mbetura

Menaxher per Shitje

Detyrat:

  • Menaxhoj shitjen
  • Menaxhoj prezantimin e produkteve ne sallon
  • Menaxhoj porosite
  • Planifikoj furnizimin

 

Mobileria Maison eshte brend i ri qe eshte duke depertuar ne tregun Kosovar dhe duke u bere pjese e ekpies tone ju bashkoheni ne nje ekip shume dinamike dhe kreative duke i hapur vetes mundesi te shumeta ne karriere.

Kontakto 044992304

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel