Menaxher/e Shitjes

Gerlica Company SH.P.K
8 ditë të mbetura

Gerlica Company sh.p.k, shpall konkurs për:  Menaxher/e Shitjesh 2 pozita

Detyra dhe përgjegjësi:
Është përgjegjës/e për zhvillimin dhe performancën e aktiviteteve të shitjes në zonen/klientët që ai menaxhon.
 - Nderton, mirëmban dhe përmirëson marrëdhëniet e biznesit me klientët duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre sipas standarteve më të larta
 - Inicion plane veprimi për krijim alternativash të reja për shitjen e produkteve të kompanisë Kërkesat për kandidatët:

  • Eksperiencë e mëparshme pune në pozicione të ngjashme (e detyrueshme) në Administratë
  • Njohuri te gjuhes angleze – e preferueshme
  • Aftësi të organizimit të punës në administratë
  • Aftësi të mira  komunikuese dhe negociuese

  Për të aplikuar ju lutem dërgoniCV- në adresen elektronike : gerlica_company@hotmail.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel