Menaxher/Zv.Menaxher/Shitës/Arkatar/Depoist dhe Transportues

AZTECH
1 ditë të mbetura

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektroshtëpiakeve në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Me rastin e hapjes së dyqanit të ri në Prizren, kompania AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat:

Menaxher (1 – një pozitë)

Zv.Menaxher (2 – dy pozita)

Shitës (9 – nëntë pozita)

Arkatar (2 – dy pozita)

Depoist & transportues (1 – një pozitë)

 

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë
 • Preferohet përvojë pune relevante
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania,
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
 • Preferohet të jene me vendbanim afër pikave të shitjes,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.


Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
 • Pagë konkurruese.


Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 28.10.2020

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel