Menaxher i Shitjes

EKO SHPK
E skaduar

Salloni i sanitarise EKO SHPK kerkon te punesoje MENAXHER i shitjes dhe i punetorëve.


DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 • Planifikjmi i detyrave dhe pergjegjesive ne vendin e punes,
 • Menaxhimi i puneve dhe personelit ne piken shitese,
 • Identifikimi dhe komunikimi me klientet potencial ne fushen e hidrosanitarise,
 • Prezantim permbajtesor dhe te suksesshem, kompanise dhe produkteve,
 • Raporton ne baza te rregullta per te gjitha aktivitetet te mbikqyresi.
 • Percjell dhe analizon rrjetet tjera konkurrente
 • Zhvillon dhe krijon aktivitete promocionale per produkte ne bashkepunim me marketingun dhe shitjen,
 • Raporton ne baza te rregull ta tek mbikqyresi,
 • Detyra tjera te percaktuara nga mbikoyresi direkt qenderlidhen me punen

   

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • Menaxhimi i njerezve, planifikimi,
 • Ngritja e punes ne grup,
 • Dhenia e informatave kthyese,
 • Sherbimi ndaj klientit,
 • Vetemotivimi.
 • Zgjidhja e konfliktit,
 • Komunikim transparent,
 • Njohja shume e mire e punes me kompjuter,
 • Patent shofer kategoria • B,

 

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-ne TUAJ ME FOTO PERMES E-MAIL, ADRESES: ekoshpk@hotmail.com

OSE TE VINI DIREKT NE KOMPANI TE PLOTESONI FORMULARIN E APLIKIMIT

 

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE, TEL: +383 49 604 387

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel