Këshilltar/e e shitjes/ Mobileri

LUTIAN HOME
E skaduar

Konkurs per punë

Lutian Home është kompani e njohur kosovare që mirret me dizajnimin, importin dhe shitjen, e produkteve hidrosanitare si dhe pllakave. Kompania operon në Prishtinë por shërben klientë nga e gjithë Kosova dhe më gjerë.

Këshilltar/e e shitjes/ Mobileri

  • Pervoje te pakten 1 vjecare ne shitje ne mobileri
  • Menaxhim i ekspozites dhe perzgjedhje te modeleve per ekspozite
  • Punon ne tavoline te vet te punes
  • Ambient i kendshem per pune me kolegë te mire dhe profesional


Orari:

  • 10:00 - 18:00


Ditët e punës:

  • E Hënë - E Shtunë

Shpallja ka skaduar