Menaxhues/Vlersues i shpalljeve n'web

Tregu.Biz
E skaduar

Po kerkojm nje "Menaxhues te Shpalljeve" ne projektin Tregu.Biz   

Kompania jone ka krijuar ne webfaqe www.tregu.biz ku mund te postohen shpallje falas ne shume kategori te ndryshme, dhe na duhet dikush qe te i menaxhoj ato shpallje dhe te i aprovoje te duhurat.  

Puna do jete nga shtepia, per pagen dhe orarin e punes do diskutohet nese ju therasim ne intervisten e punes.  

Nese jeni te interesuar ju lutem na dergoni CV-n tuaj ne info@tregu.biz  

Ju Faleminderit.

Shpallja ka skaduar